Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Rode viscurry

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr kabeljauwfilet (diepvries)
2 uien
6 teentjes knoflook
1 theelepel gemberpoeder
1 rood pepertje
2 vleestomaten
1 1/2 eetlepel olie
1 eetlepel tomatenpuree
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel koenjit
1 zakje santen
zout
1 eetlepel citroensap

Bereiden

Laat de kabeljauw ontdooien.
Pel en snipper de uien en de knoflook.
Maak het pepertje schoon en snijd het in reepjes.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en het
gemberpoeder op laag vuur goudgeel en glazig.
Voeg het pepertje, de tomaten, de puree, het kerriepoeder en
de koenjit toe en bak al omscheppend 5 minuten.
Voeg de santen en 2 1/2 dl water toe en verwarm alles op laag
vuur.
Voeg de in grove stukken gesneden kabeljauw toe en laat alles
in ± 10 minuten gaar stoven.
Breng het op smaak met zout en citroensap.
Lekker met witte rijst en komkommerraïta.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauwfilet met daikoncress
alikruiken
Zalmmoot met groente en creme fraiche
Pulpo conpatatas
Salade van op Brasil tabak gerookte zalmforelfillets

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes