Laat de kabeljauw ontdooien.
Pel en snipper de uien en de knoflook.
Maak het pepertje schoon en snijd het in reepjes.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en het
gemberpoeder op laag vuur goudgeel en glazig.
Voeg het pepertje, de tomaten, de puree, het kerriepoeder en
de koenjit toe en bak al omscheppend 5 minuten.
Voeg de santen en 2 1/2 dl water toe en verwarm alles op laag
vuur.
Voeg de in grove stukken gesneden kabeljauw toe en laat alles
in ± 10 minuten gaar stoven.
Breng het op smaak met zout en citroensap.
Lekker met witte rijst en komkommerraïta.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |